Over Cader

Wij zijn Cader


  • Cader is een specialist op het gebied van hoek- en randbescherming, palletstabilisatie, omsnoering en ladingzekering gericht op vastzetten, bescherming en stabilisatie van goederen tijdens transport en opslag.

    Cader behoort tot het Amerikaanse bedrijf Carlyle en maakt deel uit van de Signode Industrial Group, een wereldmarktleider op het gebied van verpakkingsmaterialen, strapping en machines.

    Cader opereert samen met Nederlandse productie vestigingen Angleboard en Van Antwerpen Cartonnage (V.A.C.)  in de divisie Protective Packaging, leider op het gebied van hoek- en randbescherming, omsnoeringssystemen, verpakking en ladingzekering met 24 productie bedrijven in Europa, VS en het Verre Oosten. Cader kan u overal ter wereld van dienst zijn met haar internationale productie en distributie netwerk.

  • Niets gaat ons te ver! Met producten van Cader kunt u erop vertrouwen dat uw producten veilig en zeker worden verpakt. Overal en door iedereen. Onze gecertificeerde, innovatieve en duurzame producten en oplossingen op verpakkings- en beschermingsgebied worden door ons team van specialisten bij u geïntroduceerd, gedemonstreerd en geleverd. En dat doen we al meer dan 30 jaar met snelheid, enthousiasme, kennis van zaken en de hoogst mogelijke service gerichtheid!