Home » Droogmiddel kopen

Hoogwaardige materialen

Meer dan 30 jaar ervaring

Hoogst mogelijke service

Droogmiddel kopen

Droogmiddel kunt u eenvoudig en goedkoop kopen bij Cader! Bescherm uw producten tegen condens en andere negatieve invloeden van luchtvochtigheid tijdens het transport. Onze droogmiddelen zijn speciaal ontwikkeld voor doelgericht gebruik in verpakkingen, zoals kisten, dozen en kratten of in containers. Zo bent u gegarandeerd van een optimale bescherming tegen vocht.

Hoe weet u welk droogmiddel u moet kopen?

Bij Cader kunt u droogmiddel kopen in twee categorieën: containerdroogmiddelen en verpakkingsdroogmiddelen. Onder containerdroogmiddelen valt de Hygro-Bag. Deze is opgebouwd uit natuurlijke stoffen, waardoor deze onschadelijk is voor zowel mens als natuur. Hygro-Bag is speciaal ontwikkeld voor gebruik in containers en garandeert een langdurige vochtopname tijdens het transport, zelfs onder extreme omstandigheden. Onder verpakkingsdroogmiddelen valt Dri-Pack. Dit droogmiddel is speciaal ontwikkeld voor gebruik in industrieel transport, zoals dozen, kisten en kratten. Dri-Pack is samengesteld uit gesinterde klei en is geschikt voor alle verpakte producten. Het heeft geen invloed op geur- en smaakstoffen, waardoor het in de verpakking van voedingsmiddelen kan worden bijgevoegd.

Onder verpakkingsdroogmiddelen valt Dri-Pack. Dit droogmiddel is speciaal ontwikkeld voor gebruik in industrieel transport, zoals dozen, kisten en kratten. Dri-Pack is samengesteld uit gesinterde klei en is geschikt voor alle verpakte producten. Het heeft geen invloed op geur- en smaakstoffen, waardoor het in de verpakking van voedingsmiddelen kan worden bijgevoegd.

Koop het droogmiddel dat past bij uw lading

Schaf snel de Hygro-Bag aan voor vochtopname in uw containers en Dri-Pack voor vochtopname in al uw verpakkingen! Weet u nog niet welk droogmiddel u moet kopen? Wij adviseren u graag. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten? Bel dan naar +31 88 7446000 voor kundig advies!

Laat ons u helpen

Zoekt u een betrouwbare leverancier van Slip Sheets, een distributeur van onze producten of wilt u een distributiepartner worden van ons leveringsprogramma? Wij doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk te informeren over ons bedrijf en onze producten en diensten. Stuur ons een bericht als u interesse heeft in onze producten of adviezen.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid