Home » Hoekbeschermers vrachtwagen

Hoogwaardige materialen

Meer dan 30 jaar ervaring

Hoogst mogelijke service

Hoekbeschermers vrachtwagen

Hoekbeschermers beschermen en stabiliseren de lading in uw vrachtwagen. Er wordt ruimte gecreëerd tussen de kwetsbare hoeken en randen van uw dozen, kisten of pallets. Daarnaast kunnen de hoekbeschermers in uw vrachtwagen direct eenheden of unit loads creëren, zodat u makkelijk uw lading inzichtelijk maakt. Dat zorgt voor een sneller ladingsproces!

Hoekbeschermers die passen bij uw lading en vrachtwagen

In ons ruime assortiment vindt u verschillende soorten hoekbeschermers voor in uw vrachtwagen. De hoeken zijn voorzien van stansing, zodat ze geschikt zijn voor de bescherming van ronde producten. Indien gewenst produceren wij zelfklevende hoeken met behulp van dubbelzijdige tape of hotmelt. Ook kunt u de hoekprofielen laten bedrukken in een bepaalde kleur of met uw logo, dit zorgt voor een betere herkenbaarheid. Al onze hoekbeschermers beschermen uw lading perfect tegen te strakke spanbanden. In ons aanbod vindt u onder andere de volgende hoekbeschermers:

  • Angleboard Hoek & U profielen
  • LITEX Hoek & U profielen
  • Tchipgard Hoekprofielen
  • Jumbo Corners
  • Nomapack

Alles voor uw hoekbescherming en palletstabilisatie

Heeft u vragen over bepaalde hoekbeschermers, de mogelijkheden voor het drukken van logo’s of het creëren van beschermers in andere vormen of maten? Neem dan contact met ons op! U kunt ons telefonisch bereiken via +31 88 7446000.

Laat ons u helpen

Zoekt u een betrouwbare leverancier van Slip Sheets, een distributeur van onze producten of wilt u een distributiepartner worden van ons leveringsprogramma? Wij doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk te informeren over ons bedrijf en onze producten en diensten. Stuur ons een bericht als u interesse heeft in onze producten of adviezen.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid