Home ยป Ladingzekering

Hoogwaardige materialen

Meer dan 30 jaar ervaring

Hoogst mogelijke service

Ladingzekering

Vervoer uw lading in uw containers, wagons en schepen eenvoudig en veilig met de ladingzekering van Cader in Best! Hier vindt u de gecertificeerde oplossing voor iedere lading. Al onze producten voldoen aan de regelgeving op het gebied van weg- en zeetransport. Met Cader bent u altijd veilig onderweg!

De ladingzekering die bij uw producten past

Iedere transporteur vervoert andere producten. Daarom is het belangrijk om ladingzekering en transportverpakking aan te schaffen die past bij de productsoort waar u mee werkt. De medewerkers van ons bedrijf in Best helpen u graag bij het uitzoeken van het juiste materiaal. In ons assortiment vindt u diverse soorten zekeringen zoals:

  • Lashing: eenmalig vastzetsysteem
  • Safety Sheets: verkleint het risico dat uw goederen uit de container vallen bij opening op de eindbestemming
  • Void Fillers: vullen goedkoop en snel ruimtes op tussen de pallets en verkleinen hiermee de bewegingsvrijheid en de kans op beschadiging
  • Anti Slip Rubber: anti-slipmatten die het schuiven van uw lading tegengaan
  • Honey Comb: vult ruimtes in uw containers en vrachtwagens op met stuwzakken
  • Logitherm: isolerend materiaal dat uw producten beschermt tegen temperatuurschommelingen

Bel voor passend advies

Weet u niet welke vorm van ladingzekering of palletbescherming het best bij uw producten past? Laat u adviseren door ons! Met onze meer dan 35 jaar aan ervaring met verpakkings- en beschermingsmateriaal als omsnoeringsbanden en ladingzekering geven we u een zo duidelijk mogelijke uitleg over onze diensten en producten. Neem contact op met onze medewerkers door te bellen naar +31 88 7446000.

Laat ons u helpen

Zoekt u een betrouwbare leverancier van Slip Sheets, een distributeur van onze producten of wilt u een distributiepartner worden van ons leveringsprogramma? Wij doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk te informeren over ons bedrijf en onze producten en diensten. Stuur ons een bericht als u interesse heeft in onze producten of adviezen.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid