LoadAdvisor

Cader in Best – specialist op het gebied van verpakking en ladingzekering – onderdeel van de Signode Industrial Group, wereldmarktleider op het gebied van ladingzekering – introduceert een snelle, eenvoudige en unieke app voor het berekenen en optimaliseren van containerladingen gecombineerd met het gebruik van stuwkussens of stuwzakken, rekening houdend met vaste waarden zoals in de IMO vastgelegd.

Gebaseerd op jarenlange ervaring op het gebied van  transport, ladingzekering en stuwkussens, geeft deze gebruikersvriendelijke app een oplossing voor het beladen van FCL’s en LCL’s met standaard pallets en FIBC’s (CPU’s) vastgezet met stuwkussens.

Rekening houdend met hoogte, gewichtsverdeling en bestemming rekent en tekent het programma een plan passend bij het individuele gewicht en transportmiddel.

Het unieke van deze – vooralsnog gratis app – is dat de gebruiker die beschikt over internet via PC, tablet of smartphone, direct een laadplan en verantwoord stuwvoorstel voorhanden heeft voor het beladen van pallets, al dan of niet gecombineerd met andere ladingzekeringsmaterialen zoals honingraatkarton en pallets.

Het laadvoorstel is direct opvraagbaar en toont boven-, zij- en vooraanzicht en kan door de verlader of gebruiker direct gedeeld worden met collega, klant en/of ontvanger. De PPW Gorilla stuwkussens van Cader zijn AAR gecertificeerd en zijn uitermate geschikt voor het vastzetten van lading tijdens zee- en intermodaltransport.  Een laadvoorstel voor afwijkende lading of voor rail- en wegvervoer is op aanvraag beschikbaar. Ook hierin biedt de app ruime mogelijkheden. De app is te verkrijgen via Appstore (IOS), Playstore (Android) onder LoadAdvisor en als webapplicatie hiernaast en op https://cader.nl/loadadvisor-app/.

Webapp load advisor

Hoek-bescherming

Stuwzakken

Omsnoering

Ladingzekering

Slipsheets

Droogmiddel

Verpakking

Pack-Rack