Home » Omsnoeringsband

Hoogwaardige materialen

Meer dan 30 jaar ervaring

Hoogst mogelijke service

Omsnoeringsband

Een omsnoeringsband verzekert u van een lading die stevig vast zit. Op Cader.nl vindt u polyester- en omsnoeringsbanden voor verschillende toepassingen. In ons ruime assortiment bieden wij ook andere benodigdheden aan voor het omsnoeren van uw lading!

De juiste omsnoeringsband bindt uw ladingen

Dozen, containers, pallets of verpakkingen omsnoert u veilig en eenvoudig met onze omsnoeringsband. Deze is speciaal ontwikkeld voor het bundelen van uw lading. Onze omsnoeringsband is gemaakt van polyesterband. Honderden polyesterdraden zijn aan elkaar geweven om een ijzersterke band te creëren. Zo werkt u met een soepele en sterke omsnoeringsband die niet kan scheuren. Al onze banden zijn gecertificeerd door GL en DB en voldoen hiermee aan de internationale regelgeving van weg- en zeetransport.

De voordelen van polyesterband

Polyesterband is in vele kwaliteiten verkrijgbaar, maar brengt altijd de volgende voordelen met zich mee:

  • Hoge elasticiteit
  • Geen roestafzetting
  • Blijft altijd op spanning
  • Ongevoelig voor temperatuurverschil en vocht
  • Geen kans op verwondingen tijdens het omsnoeren

Alle benodigdheden om uw lading te bundelen

Naast onze sterke polyesterbanden vindt u in ons assortiment ook alle benodigdheden om uw lading extra stevig te omsnoeren. Denk hierbij aan gespen, afrollers en spanners. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in de productie en verkoop van hoek- en randbescherming, omsnoering en bescherming en stabilisatie van goederen tijdens transport en opslag en geven hierdoor betrouwbaar en kundig advies op het gebied van al uw transportvragen. Heeft u interesse in onze producten en wilt u meer informatie? Bel dan naar 499-331950. Onze medewerkers staan u graag te woord!

Wij helpen u graag!

Wij doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk te informeren over ons bedrijf en onze producten en diensten. 

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid