Home » Over Cader

Wij zijn Cader

Cader is een specialist op het gebied van hoek- en randbescherming, palletstabilisatie, omsnoering en ladingzekering gericht op vastzetten, bescherming en stabilisatie van goederen tijdens transport en opslag.

Cader behoort tot het Amerikaanse bedrijf Crown Holdings, Inc. en maakt deel uit van de Signode Industrial Group, een wereldmarktleider op het gebied van verpakkingsmaterialen, omsnoeringsband en verpakkingsmachines.

Cader opereert samen met Nederlandse productievestigingen Angleboard en Van Antwerpen Cartonnage (V.A.C.)  in de divisie Protective Packaging, leider op het gebied van hoek- en randbescherming, omsnoeringssystemen, verpakking en ladingzekering met 24 productiebedrijven in Europa, VS en het Verre Oosten. Cader kan u overal ter wereld van dienst zijn met haar internationale productie en distributienetwerk.

Niets gaat ons te ver! Met producten van Cader kunt u erop vertrouwen dat uw producten veilig en zeker worden verpakt. Overal en door iedereen. Onze gecertificeerde, innovatieve en duurzame producten en oplossingen op verpakkings- en beschermingsgebied worden door ons team van specialisten bij u geïntroduceerd, gedemonstreerd en geleverd. En dat doen we al meer dan 35 jaar met snelheid, enthousiasme, kennis van zaken en de hoogst mogelijke servicegerichtheid!

Angleboard

Verenigd Koninkrijk www.angleboarduk.co.uk

Dudley

Verenigd Koninkrijk

Gunther Packaging

Castelsarrasin

Frankrijk

Fontaine

Frankrijk

Tournus

Frankrijk

Best

Nederland

Nuenen

Nederland

Zwijndrecht

Nederland

Sandared

Zweden

Ystad

Zweden

Angleboard

Zweden

Izmir

Turkije

Hoek-bescherming

Stuwzakken

Omsnoering

Ladingzekering

Slipsheets

Droogmiddel

Verpakking

Pack-Rack