Home » Producten » Hoekbescherming & Palletstabilisatie

Hoekbescherming & Palletstabilisatie

Hoekbeschermers of hoekprofielen dienen voor het beschermen van kwetsbare hoeken of randen, het stabiliseren van palletladingen en het creëren van eenheden of unit loads. Bovendien wordt hoekbescherming ingezet als doosversteviging en als randbescherming voor coils en plaatmateriaal.

Hoekbescherming is bij stabilisatie van palletladingen uitstekend te combineren met omsnoeringsband of verpakkingsfolie. Ook dienen onze hoekprofielen voor bescherming tegen het insnijden van omsnoeringsband.

Onze hoeken kunnen worden voorzien van een stansing zodat ze geschikt zijn voor bescherming van ronde producten. Wij  kunnen zelfklevende hoeken produceren, met dubbelzijdige tape of hotmelt. Ook kunnen wij hoekprofielen bedrukken in een  gewenste kleur of met logo ter verbetering van imago en naamsbekendheid.

Heeft u vragen over hoekbescherming & palletstabilisatie of heeft u een andere vraag omtrent het bestellen of kopen van deze producten in onze website? Neem dan gerust contact met ons op, via verkoop@cader.nl

Hoek-bescherming

Stuwzakken

Omsnoering

Ladingzekering

Slipsheets

Droogmiddel

Verpakking

Pack-Rack