Home » Producten » Omsnoering » Polyesterband (Cader-Cord)

Cader in Best produceert en verkoopt dé ideale omsnoeringsband voor het vastzetten van ladingen en het omsnoeren van units. Onze polyesterband is in vele typen verkrijgbaar. U kiest dus zelf de band die het beste past bij uw lading. Bovendien kunt u bij ons terecht voor andere benodigdheden voor het omsnoeren van uw vracht.

Zet uw lading vast met een omsnoeringsband die bij uw producten past

Al uw transportverpakking als dozen, containers en pallets omsnoert u veilig en eenvoudig met onze omsnoeringsband, ook Cader-Cord genoemd. Deze band, speciaal ontwikkeld voor het bundelen van uw lading, is gemaakt van polyesterband. Honderden polyesterdraden zijn aan elkaar geweven om een ijzersterke band te creëren. Zo werkt u met een soepele en sterke omsnoeringsband van ons bedrijf die niet kan scheuren. Al onze banden zijn gecertificeerd door GL en DB en voldoen hiermee aan de internationale regelgeving van weg- en zeetransport.

De voordelen van polyesterband

Een omsnoeringsband is beschikbaar in diverse soorten zoals een hotmelt-band, een geweven band (Arrimatex), een composietband en balenpersband. Al deze banden hebben voordelen:

  • Hoge elasticiteit met een groot schokabsorberend vermogen;
  • Geen roestafzetting;
  • Blijft altijd op spanning;
  • Ongevoelig voor temperatuurverschil en vocht;
  • Geen kans op verwondingen tijdens het omsnoeren;
  • Mogelijkheid tot naspannen bij het gebruik van metalen gespen.

Stuur uw vragen naar ons

In ons assortiment met verpakkings- en beschermingsmateriaal vindt u naast een polyesterband ook andere materialen als droogmiddel. Wij zijn gespecialiseerd in de productie en verkoop van verschillende producten waarmee u uw lading kunt zekeren, beschermen en stabiliseren tijdens transport en opslag. Bovendien geven we u graag betrouwbaar en kundig advies over onze producten als een polyesterband of palletbescherming. Neem gerust contact met ons op via +31 88 7446000 of vul ons contactformulier in als u interesse heeft in onze producten of diensten.

Hoek-bescherming

Stuwzakken

Omsnoering

Ladingzekering

Slipsheets

Droogmiddel

Verpakking

Pack-Rack