Home ยป Slip Sheet

Hoogwaardige materialen

Meer dan 30 jaar ervaring

Hoogst mogelijke service

Slip Sheet

Vervoer een groter volume aan lading in uw container met behulp van Slip Sheet. Cader is leverancier van diverse soorten slip sheets, zoals plastic Slip Sheets en kartonnen Slip Sheets. Hiermee heeft u geen pallets meer nodig tijdens het transport!

De voordelen van een Slip Sheet in vergelijking met een pallet

Een Slip Sheet brengt meerdere voordelen met zich mee, waardoor het logisch is dat deze steeds vaker het terrein van de traditionele pallets verovert. Als leverancier is Cader zich zeker bewust van de voordelen van Slip Sheets. Hieronder een greep uit de voordelen van Slip Sheets:

  • Minder gewicht dan pallets
  • Worden geproduceerd op iedere gewenste maat
  • Herbruikbaar
  • Recyclebaar
  • Vochtbestendig

Kies zelf uw favoriete Slip Sheet materiaal bij de leverancier

In ons assortiment vindt u Slip Sheets van verschillende materialen. Zo bieden wij plastic, kartonnen en Ecoload Slip Sheets aan. In feite kunt u elke soort Slip Sheet kiezen voor uw vorm van transport en productsoort. Wel dient u of uw personeel in het bezit te zijn van een Rollerforks- of push-pullsysteem. De kartonnen Slip Sheets zijn vervaardigd uit 100% karton. Indien gewenst voorzien wij deze van een coating, zodat de Slip Sheets vochtbestendig zijn. Ze kunnen ook worden ingezet als tussenlegger op een pallet. Onze Ecoload Slip Sheets zijn vervaardigd uit 100% gerecycled materiaal en zijn sterk en watervast. Het kan ook worden gebruikt als verpakking van bescherming van grote en zware producten. Onze plastic Slip Sheets bestaan gedeeltelijk uit gerecyclede grondstoffen en gedeeltelijk uit nieuwe grondstoffen. De plastic Slip Sheets zijn waterbestendig en geschikt voor de voedingsindustrie.

Ideaal voor uw pushpullsysteem

Als leverancier kunnen wij al uw nieuwe Slip Sheets voorzien van flappen, zodat deze makkelijk te grijpen zijn voor pushpullsystemen. Wilt u graag meer informatie of advies over onze Slip Sheets? U kunt ons telefonisch bereiken via +31 88 7446000.

Laat ons u helpen

Zoekt u een betrouwbare leverancier van Slip Sheets, een distributeur van onze producten of wilt u een distributiepartner worden van ons leveringsprogramma? Wij doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk te informeren over ons bedrijf en onze producten en diensten. Stuur ons een bericht als u interesse heeft in onze producten of adviezen.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid