Home » Transportverpakking

Hoogwaardige materialen

Meer dan 30 jaar ervaring

Hoogst mogelijke service

Transportverpakking

Uw verzendproblematiek is verleden tijd dankzij het gebruik van transportverpakking van Cader in Best! Als specialist op het gebied van transport en opslag weten wij precies welke moeilijkheden moeten worden aangepakt. Deze kartonnen verpakkingen en displays bieden logistieke oplossingen voor verschillende productsoorten.

Wij produceren diverse soorten transportverpakking

In het assortiment van ons bedrijf in Best vindt u verschillende soorten transportverpakkingen en displays. Deze dozen en displays zijn duurzaam en onze omsnoeringsband houdt uw producten stabiel tijdens zowel transport als opslag. Bij Cader vindt u onder andere de volgende transportverpakking:

  • Mega Box: golf- en massiefkarton op maat
  • Reddi-Crate: transportkisten speciaal ontworpen voor het verpakken en vervoeren van lange voorwerpen
  • Pack-Rack: duurzame en stabiele display-oplossing
  • Paper Pallets: pallets gemaakt uit golf- en massiefkarton
  • Pack-Rack pallet: goedkoop en sterk alternatief voor traditionele pallets met opstaande randen voor extra stabiliteit

Wij pakken uw verpakking aan

Met producten van Cader als transportverpakking en Slip Sheets, kunt u erop vertrouwen dat al uw producten veilig worden verpakt. Onze innovatieve, duurzame en gecertificeerde producten, zoals droogmiddel, zijn een antwoord op al uw verpak- en verzendwensen. Al meer dan 30 jaar leveren wij onze producten en advies met enthousiasme, kennis, snelheid en persoonlijke service! Heeft u vragen over onze transportverpakking of andere producten als hoekbeschermers voor vrachtwagens? U kunt ons eenvoudig en snel bereiken op +31 88 7446000 of vul ons contactformulier in.

Laat ons u helpen

Zoekt u een betrouwbare leverancier van Slip Sheets, een distributeur van onze producten of wilt u een distributiepartner worden van ons leveringsprogramma? Wij doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk te informeren over ons bedrijf en onze producten en diensten. Stuur ons een bericht als u interesse heeft in onze producten of adviezen.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid